Keresés
Close this search box.

Rólunk

Az Alpha-Vet Kft. 1990-től a hazai állatgyógyászati cégek között meghatározó szerepet játszik. Az Alpha-Vet cégfilozófiájának középpontjában a partnereink állnak. Arra törekszünk, hogy állatorvos vevőink számára az állatgyógyszerek mellett a munkájukhoz szükséges valamennyi műszert és eszközt is megkapják nálunk – ezért hoztuk létre az Alpha-Vet műszer és eszköz üzletágát, a Vettech-et.

Önök nyugodtan foglalkozhatnak a gyógyítással, a beszerzés a mi dolgunk!

A megalapozott diagnózis felállításához sok mindenre szüksége van a kezelő állatorvosnak – kezdve a vérvételi eszközöktől a rendelői gyorstesztekig vagy a biokémiai analizátorig, de ide sorolhatnánk a képalkotó diagnosztikai eszközöket is, mint az ultrahang, a röntgen vagy az endoszkóp.

És a diagnózis csak az első lépés – a beavatkozás elvégzéséhez fel kell szerelni a műtőt olyan berendezésekkel, mint például a műtőasztal, műtőlámpa, altatógép, őrzőmonitor, themokauter – és a lista természetesen még hosszasan folytatható. A rendelői igények szintje nagyon széles, és mi arra törekszünk, hogy valamennyi partnerünk számára megtaláljuk a neki pontosan megfelelő, modern, ugyanakkor kiváló ár/érték arányú terméket.

Van azonban valami, amiből nem engedünk – és ez a minőség. Meggyőződésünk, hogy a tartós kapcsolat alapja minden területen a vevői elégedettség, ehhez pedig kiváló termékekre van szükség. Az Alpha-Vet ennek a filozófiának a jegyében már több, mint három évtizede szolgálja ki visszatérő vásárlóit, ezt a hagyományt viszi tovább a Vettech üzletág is.

2019-ben elkészült egyedülálló bemutatótermünk. Az Alpha-Vet (Anitech) Remény utcai áruházában létrehoztunk egy többfunkciós, színvonalas kivitelű bemutatótermet, mintegy 40 m2 üvegfallal körülvett, klímatizált helyiségben. Alapfunkciója, hogy igényes módon bemutatásra kerüljenek és állandóan megtekinthetők az Alpha-Vet által forgalmazott nagy és közepes értékű állatorvosi berendezések. Az ide érkező érdeklődők meg tudják tekinteni az eszközöket és információt kapnak a berendezések használatához szakembereinktől. A teremben rendszeresen mini tanfolyamokat, workshop-okat tartunk. Itt a szakmai segítségnyújtás, továbbképzés mellett az eszközök kipróbálhatók vagy meg is vásárolhatók.

Jöjjön és tekintse meg Ön is!